معرفی دوره آموزشی| اولین دوره علمی-آموزشی صهیونیسم‌شناسی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت به منظور ارتقای سطح کیفی طلاب پیرامون مسئله صهیونیسم و اسرائیل، اردویی علمی تحت عنوان «دوره علمی-آموزشی صهیونیسم‌شناسی» را در تیرماه سال 1397 برگزار کرد.

 

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت، مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت به منظور ارتقای سطح کیفی طلاب پیرامون مسئله صهیونیسم و اسرائیل، اردویی علمی تحت عنوان «اولین دوره علمی-آموزشی صهیونیسم‌شناسی» را در تیرماه سال 1397 با محوریت مباحث ذیل برگزار کرد:

  • بررسی ابعاد تاریخی صهیونیسم
  • بررسی اوضاع سیاسی امروز رژیم صهیونیستی
  • بررسی هولوکاست، تجدید نظرطلبان و اندیشمندان ضد صهیونیست
  • بررسی سایبر تروریسم اسرائیل و بحث اینترنت و صهیونیسم
  • آخرالزمان، مهدویت و صهیونیسم
  • سینما و صهیونیسم

حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب، دکتر محمد هادی همایون، استاد روح‌الله مومن‌نسب، دکتر علی‌رضا سلطانشاهی، دکتر مجید صفاتاج، دکتر حجت‌الله مرادی، حجت‌الاسلام والمسلمین غفاری‌فر و دکتر حسین رویوران از جمله اساتید حاضر در این دوره بودند.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.