آثار مکتوب مؤسسه| رمان «سنگی که سهم من شد» منتشر شد

رمان «سنگی که سهم من شد» برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب منتشر شد.

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ رمان «سنگی که سهم من شد» برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب به قلم سید محسن امامیان از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر شد.

منبع اصلی این أثر داستانی کتاب «مهار انحراف»(برگرفته از دروس تاریخ تطبیقی استاد طائب) است که به بررسی دشمنی‌های یهود با اسلام پرداخته است.

به گفته نویسنده خط اصلی داستان درباره شگردهای دشمنی و نفوذ یهود در اسلام در برهه صدر اسلام است و برای روایت داستان، یک شخصیت اصلی در نظر گرفته شده که با روایت داستان زندگی او فرآیند دشمنی نیز تعریف شده است.

همچنین داستان خطوط فرعی دیگری نیز دارد که شامل داستان‌هایی با تم عرفانی، احساسی، معمایی، جنایی و... می‌شود. از لحاظ محتوایی نیز مفاهیمی مثل توبه، محبت اهل‌بیت(ع) و... هم به تناسب در کار لحاظ شده است .

رمان «سنگی که سهم من شد» به گونه‌ای تألیف شده که مخاطب می‌تواند با مسائل روز نیز تطبیق دهد.

انتهای پیام/

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.