اخبار مؤسسه| اولین همایش «مرز همدلی» از سوی مؤسسه بعثت برگزار می‌شود

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ با توجه به توطئه‌های استکبار جهانی و اذناب منطقه‌ای و مزدوران داخلی آن‌ها در راستای بر افروختن شعله‌های اختلافات قومی و مذهبی در جهان اسلام و از جمله سناریوی ددمنشانه‌‌ی حرم رضوی، اولین همایش «مرز همدلی» با موضوع ایران و افغانستان همدل و همراه برگزار می‌شود.

این همایش در راستای بزرگداشت شهادت روحانیت جهادی حجج‌اسلام شهیدان اصلانی و دارایی از سوی مؤسسه بعثت و با همکاری بنیاد بین‌المللی رحمه‌للعالمین، هیأت مذهبی مهاجرین افغانستان مقیم تهران و دانشجویان و تشکل‌های فرهنگی مهاجر برگزار می‌شود.

همچنین در اولین همایش «مرز همدلی» حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب رئیس قرارگاه عمار، حجت‌الاسلام والمسلمین سید علی هاشمی مسئول دفتر آیت‌الله العظمی فیاض در شهر ری و حجت‌الاسلام والمسلمین سالم فهیمی مدیر مسئول مجتمع علمی فرهنگی هرات سخنرانی خواهند کرد.

مرثیه سرایی سید حمزه مسافر از مداحان اهل‌بیت(ع) و تقدیر از تعدادی از خانواده‌های شهدای مدافع حرم از دیگر برنامه‌های همایش است.

گفتنی است؛ این همایش روز شنبه 27 فروردین ماه 1401 از ساعت 16 تا 19 در فرهنگسرای ولا واقع در شهر ری برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.