-
دوشنبه, ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۰۱:۲۳ ق.ظ
کتاب دشمن شدید دفتر اول، نخستین دفتر از مجموعه کتاب دشمن شدید است که با رویکرد تاریخ بصیرت افزا و رصد جریان حق و باطل تدوین شده است.
مؤسسه مطالعات و بررسیهای راهبردی بعثت؛ کتاب دشمن شدید، دفتر اول جریان شناسی انحراف در تاریخ با محوریت یهود را مورد کنکاش قرار می دهد.
این کتاب از دروس تاریخ تطبیقی حجتالاسلام والمسلمین مهدی طائب تهیه و در سال 1395 از سوی انتشارات شهید کاظمی منتشر شده است.
کتاب دشمن شدید دفتر اول، نخستین دفتر از مجموعه کتاب دشمن شدید است که با رویکرد تاریخ بصیرت افزا و رصد جریان حق و باطل تدوین شده است.
در این کتاب به تاریخ انبیاء به ویژه تاریخ پیامبر خاتم(ص) و اوصیای معصوم ایشان(ع)، تبیین نقش یهود در تاریخ انبیاء و اسلام، و مساله دشمن شناسی نگاه ویژهای شده است. با شناسایی و شناساندن این جریان، ریشه جریانات جاری در سطح بینالملل، منطقه و کشور روشن میشود.
کتاب پس از بیان تأملاتی در تاریخ نگاری، روش مطالعه تاریخ، فلسفه تاریخ، رویارویی حق و باطل در تاریخ، عوامل رویارویی کافران و پیامبران و همچنین تکرار تاریخ؛ آری یا خیر؟ وارد بخشهای اصلی خود میشود.
کتاب دشمن شدید دفتر اول از سه بخش «انبیاء قبل از بنی اسرائیل»، «انبیاء بنی اسرائیل» و «یهود و پیامبر خاتم» تهیه شده که در هر بخش فصول مجزای خود را دارد.
بخش نخست: انبیاء قبل از بنی اسرائیل
فصل اول: آدم(ع)
فصل دوم: نوح(ع)
فصل سوم: ابراهیم(ع)
بخش دوم: انبیاء بنی اسرائیل
فصل اول: آغاز تاریخ بنی اسرائیل
فصل دوم: موسی(ع)، منجی موعود
فصل سوم: فرجام دوران انتظار؛ ظهور
فصل چهارم: به سوی سرزمین موعود
فصل پنجم: انحطاط بنی اسرائیل
فصل ششم: حاکمیت بی نظیر
فصل هفتم: عیسی(ع)، اصلاح گر بنی اسرائیل
بخش سوم: یهود و پیامبر خاتم(ص)
فصل اول: یهود و عصر بعثت
فصل دوم: از مدینه تا قدس؛ استحکامات نظامی یهود
فصل سوم: مکه، دوران دشوار پیامبر(ص)
فصل چهارم: مدینه، رویارویی یهود با پیامبر(ص)
فصل پنحم: عملیات روانی یهود در مبارزه با اسلام
فصل ششم: ردپای یهوددر جنگ های مشرکان با پیامبر(ص)
فصل هفتم: نبردهای یهود با اسلام
فصل هشتم: نفوذ در سازمان حکومتی پیامبر(ص)
حجتالاسلام والمسلمین محسن محمدی، معاون علمی پیشین مؤسسه تاریخ تطبیقی درخصوص محتوای «دشمن شدید» میگوید: «کتاب «دشمن شدید»، تاریخ انبیا را بررسی میکند. تمرکز و رویکرد کتاب نیز بر بحث صهیونیست و یهود است؛ چرا که اینها، گروهی بودند که حتی در برابر حضرت موسی(ع) نیز ایستادند. البته منظور ما از یهود، پیروان راستین حضرت موسی(ع) نیستند، بلکه گروهی هستند که حتی در برنامههای حضرت موسی(ع) نیز خدشه کردند. مهمترین و اصلیترین پیامبری که در قرآن از آن بسیار یاد میشود، حضرت ابراهیم(ع) است که فرزندان ایشان حضرت اسحاق(ع) و حضرت اسماعیل(ع) بودهاند. حضرت یعقوب(ع) پسر حضرت اسحاق(ع) است که به ایشان اسرائیل نیز میگویند. بنیاسرائیل نیز به فرزندان حضرت یعقوب(ع) گفته میشود که به مصر میآیند و از اینجا تاریخ شکل و نمود خاص خود را بیشتر پیدا میکند.
انتهای پیام/