نشست‌های مؤسسه| گزارشی از دومین نشست «نقد روش‌های سکولار در تاریخ‌نگاری»

دومین نشست تخصصی «نقد روش‌های سکولار در تاریخ‌نگاری» با سخنرانی حجج‌اسلام والمسلمین محرمی و میرمعینی برگزار شد.

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ دومین نشست تخصصی «نقد روش‌های سکولار در تاریخ‌نگاری» روز یکشنبه مورخ 14 دی ماه سال 1399 پس از نماز مغرب و عشاء با دعوت از اساتید مطرح تاریخ، برگزار شد.

در این نشست، حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسن محرمی عضو هیأت علمی گروه تاریخ و تمدن پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی و حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی دکتری تاریخ و رئیس گروه تاریخ جامعه الزهرا(س) به ایراد سخن پرداختند.

حجت‌الاسلام والمسلمین محرمی با بیان این‌که برخی به دنبال تضعیف، محو و از بین بردن تشیع هستند، تصریح کرد: این افراد روش‌های مختلفی همانند تولید کتب علیه تشیع و تربیت شاگرد را انجام می‌دهند.

وی افزود: دشمنان تشیع بی‌سروصدا حرکت می‌کنند. جمعی و جریانی کار می‌کنند و به همین دلیل به اهدافشان می‌رسند.

حجت‌الاسلام والمسلمین سیدرضا میرمعینی، رئیس گروه تاریخ جامعه الزهرا(س) دیگر سخنران مراسم نیز گفت: دشمنان انسجام درون‌گروهی دارند. امیرالمؤمنین(علیه‌السلام) در روایتی می‌فرمایند «دشمنان در باطلشان متحدند و ما در حق بودنمان متفرق هستیم.»

وی، مطالعه و نقد آثار منتشر شده توسط دشمنان در زمینه تاریخ و آگاهی بخشیدن به افراد با استناد به دلیل و برهان را راهکار مقابله با دشمنان برشمرد.

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.