خبر| برگزاری نشست «جریان‌شناسی روند آموزش و پژوهش در رشته تاریخ»

نشست «جریان‌شناسی روند آموزش و پژوهش در رشته تاریخ» با ارائه بحث حجج‌اسلام والمسلمین محسن ادیب‌بهروز و محمدرضا جباری از سوی مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت برگزار می‌شود.

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ سکولاریزه شدن رشته تاریخ در بخش‌هایی از مراکز علمی حوزوی در سال‌های اخیر توسط جریانی مشخص، موجب نگرانی اساتید و اندیشمندان دلسوز شده است. با عنایت به اهمیت تاریخ و تأثیر آن در سایر رشته‌ها و نیز تحلیل‌ها، لازم است این مسأله مورد ارزیابی دقیق کارشناسی قرار گیرد.

موسسه بعثت با عنایت به رسالت خود در این زمینه نشستی را با همین موضوع با حضور اساتید رشته تاریخ ترتیب داده تا ضمن بررسی دقیق‌تر این روند و اطلاع‌رسانی برای بزرگان و صاحبان اندیشه، در حد توان خود زمینه پیشگیری از انحراف یادشده را فراهم نماید.

از این‌رو مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت، نشست «جریان‌شناسی روند آموزش و پژوهش در رشته تاریخ» را در تاریخ 21 دی ماه 1399 ساعت 18:30(پس از نماز مغرب و عشاء) برگزار می‌کند.

در این نشست حجج‌اسلام والمسلمین محسن ادیب‌بهروز مدیر گروه تاریخ اسلام حوزه‌های علمیه خواهران و محمدرضا جباری قائم مقام مدیر گروه تاریخ مؤسسه امام خمینی(ره) به ارائه بحث خواهند پرداخت.

همچنین حجت‌الاسلام والمسلمین محمدعلی لیالی، سردبیر مجله‌ی حکومت اسلامی به عنوان دبیر علمی جلسه حضور خواهد داشت.

گفتنی است؛ نشست «جریان‌شناسی روند آموزش و پژوهش در رشته تاریخ» به صورت زنده از صفحه اینستاگرام تاریخ تطبیقی پخش می‌شود.

آدرس اینستاگرام صفحه تاریخ تطبیقی: https://instagram.com/tarikh_org

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.