نشست‌های مؤسسه| نشست «هم‌اندیشی شناخت روش‌های جدید مقابله با استکبار» برگزار شد

نشست «هم‌اندیشی شناخت روش‌های جدید مقابله با استکبار» با حضور استاد مهدی طائب برگزار شد.

 

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ نشست «هم‌اندیشی شناخت روش‌های جدید مقابله با استکبار» در این مؤسسه برگزار شد.

در این نشست که با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب، استاد درس خارج حوزه علمیه قم برگزار شد، روش‌ها و راه‌های جدید مقابله با طرح‌های استکبار به ویژه صهیونیزم جهانی مورد بررسی و کنکاش قرار گرفت.

هدف اصلی از برگزاری این نشست افشای چهره واقعی صهیونیزم جهانی به ویژه رژیم صهیونیستی بود.

سخنرانان دیگر نشست دکتر محمود مهتدی دیپلمات سابق ایران در کشورهای اروپایی، دکتر غلامرضا منتظمی دیپلمات سابق جمهوری اسلامی ایران در فرانسه، استاد داود خدنگ کارشناس امور سیاسی و استاد جعفری مترجم و روزنامه نگار بین‌الملل بودند.

این گزارش می‌افزاید؛ در این نشست که روز پنج شنبه 22 آبان ماه سال 1399 برگزار شد، جمعی از فعالان فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی حضور داشتند.

در بخشی از نشست، فعالان فضای مجازی دیدگاه‌ها و نظرات خود را در عرصه استکبارستیزی مطرح کردند.

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.