آثار مکتوب مؤسسه| ثاقب جلد 1 و 2

کتاب ثاقب جلد1 و 2 با نگاهی تحلیلی به تاریخ صدر اسلام برگرفته از سلسله مباحث تاریخ اسلام حجت‌الاسلام والمسلمین طائب با تحقیق و نگارش محمدمهدی حامدی از سوی انتشارات رشید تهیه شده است.

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ کتاب ثاقب جلد 1 و 2 نگاه تحلیلی به تاریخ صدر اسلام داشته و از سلسه مباحث تاریخ اسلام حجت‌الاسلام والمسلمین مهدی طائب توسط آقای محمدمهدی حامدی تدوین و نگارش شده است.

جلد یک این کتاب نگاهی تحلیلی به تاریخ صدر اسلام با نگاهی به دوران امامت سیدالشهدا(ع) از آغاز تا عاشورا، شهادت و پس از شهادت دارد.

این جلد دارای پنج فصل بوده و فصول آن بدین شرح است؛

فصل اول: بررسی و تحلیل تحولات سیاسی - اجتماعی دوران امام حسین(ع)

فصل دوم: شکل گیری نهضت عاشورا

فصل سوم: ماهیت نهضت سیدالشهدا(ع) تا عاشورا

فصل چهارم: پس از عاشورا

فصل پنجم: تأثیر حادثه عاشورا بر دنیای اسلام

جلد دوم کتاب ثاقب نگاهی تحلیلی بر حوادث سیاسی اجتماعی دوران امامت امام سجاد، امام باقر و امام صادق(علیهم‌السلام) و نقش آنان در استمرار نهضت عاشورا دارد.

فصول این جلد این بدین شرح می‌باشد؛

فصل اول: بررسی چگونگی تاریخ نویسی در اسلام

فصل دوم: نقش امام سجاد(ع) در حفظ حاکمیت مرکزی اسلام

فصل سوم: قیام بنی عباس

فصل چهارم: بررسی تحولات دوران حکومت بنی عباس

فصل پنجم:عبدالله بن سبا

فصل آخر: جمع بندی

گفتنی است؛ کتاب ثاقب جلد1 و 2 با نگاهی تحلیلی به تاریخ صدر اسلام برگرفته از سلسله مباحث تاریخ اسلام حجت‌الاسلام والمسلمین طائب با تحقیق و نگارش محمدمهدی حامدی از سوی انتشارات رشید تهیه شده است.

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.