آثار مکتوب مؤسسه| امر به معروف و نهی از منکر احزاب

کتاب «امر به معروف و نهی از منکر احزاب» نوشته حسن ابراهیم زاده است که از سوی انتشارات شهید کاظمی به زیور طبع آراسته شده است.

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت؛ کتاب «امر به معروف و نهی از منکر احزاب» نوشته حسن ابراهیم زاده در سال 98 از سوی انتشارات شهید کاظمی به زیور طبع آراسته شده است.

حسن ابراهیم زاده که سالیان متمادی در زمینه جریان شناسی و مطالعات و تالیفات سیاسی و اجتماعی شهره بوده و آثار گوناگون قلمی وی مورد استفاده اندیشمندان و فرهیختگان جوان این مملکت است، بنا بر احساس ضرورت اقدام به تالیف کتاب حاضر کرده است.

این اثر همچنان که از نامش پیداست، در زمینه امر به معروف و نهی از منکر احزاب سیاسی، مطلب ارزنده ای را با الهام از متون دست اول دینی به رشته تحریر در آورده که مطالعه آن، نگاه نو و به روزی را نسبت به فریضه کم نظیر امر به معروف و نهی از منکر به مخاطب می‌بخشد.

در بخشی از کتاب آمده: امر به معروف و نهی از منکر در اسلام را می‌توان به نخ تسبیحی تشبیه کرد که اصول حاکم بر فعالیتها و زندگی سیاسی و اجتماعی که در اسلام به آن اشاره شده است و باید با رویکرد مومنانه تعریف کرد؛ به وجود آن بستگی دارد. هرگونه بی توجهی به این اصل، به فروپاشی و گسستگی اصولی می‌انجامد که حیات فردی و اجتماعی مومنانه به موجودیت آن وابسته است. به همین دلیل است که اگر یک جریان و یا حزب و دسته سیاسی نسبت به این اصل حاکم بی توجهی نشان دهد، نباید در خروج وی از مدار اسلام و انصاف تردید کرد. به همین دلیل است عناصر وابسته به ای جریانها و احزاب، نوعا در مناظرات سیاسی خود به شدت از طرح مبانی اسلام و سخن گفتن از مبناها پرهیز و خود و جامعه را سرگرم جزئیاتی می کنند که آنان را به اهداف و سیاستهای خود نزدیک می‌کند.

انتهای پیام/

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.