نشست‌های مؤسسه | واکاوی سیاست‌های خصمانه و امپریالیستی آمریکا در قبال ملت‌های مستقل

این نشست با همکاری مشترک انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، اداره کل بین‌الملل مجلس، جنبش عدالت‌خواه، دفتر تحکیم وحدت، موسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت، دبیرخانه انتفاضه فلسطین و معاونت برون‌مرزی صدا و سیما در ساختمان اداری بقعه‌ی شیخ طرشتی واقع در محله‌ی طرشت تهران برگزار شد.

 

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت، اولین سلسله نشست تخصصی 13 آبان با موضوع «واکاوی سیاست‌های خصمانه و امپریالیستی آمریکا در قبال ملت‌های مستقل، افول امپراطوری آمریکا» با حضور شخصیت‌های برجسته علمی و سیاسی جهان از کشورهای لهستان، فرانسه، اسکاتلند، کانادا، بلژیک، ایرلند و ایتالیا در سال 1398 برگزار شد.

این نشست با همکاری مشترک انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، اداره کل بین‌الملل مجلس، جنبش عدالت‌خواه، دفتر تحکیم وحدت، موسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت، دبیرخانه انتفاضه فلسطین و معاونت برون‌مرزی صدا و سیما در ساختمان اداری بقعه‌ی شیخ طرشتی واقع در محله‌ی طرشت تهران برگزار شد.

در این نشست شخصیت‌های علمی، سیاسی، رسانه‌ای، هنری و فعالین ضد صهیونیستی آمریکایی حضور داشتند. از جمله میهمانان این نشست «جَکُب کُهن» از فرانسه(نویسنده یهودی که 17 سال فراماسون بوده و بعد از تحقیق فراوان به چهره‌ی ضد اسرائیلی تبدیل شد)، «بارتوژ بکیر» از کشور لهستان(تحلیلگر سیاسی، خبرنگار، استاد علوم سیاسی و امنیت داخلی در لهستان و طراح تظاهرات ضد جنگ که در سال 2013 برای حمایت از بشاراسد به سوریه سفر کرد)، «فرانک کریلمن» از بلژیک(سیاستمدار و سناتور سابق که روابط خوب او با روسیه و چین مورد توجه مخالفین و رسانه‌های اروپا قرار گرفت)، دکتر «احمد بن سعاده» از کانادا(استاد دانشگاه، فعال حقوق مسلمانان و دارنده‌ی جایزه نخست‌وزیر کانادا برای تعالی آموزش عالی)، پروفسور «کلودیا موفا» (استاد سابق دانشگاه ترامو که بارها به سبب مقالات ضد صهیونیستی‌اش مورد خشم رسانه‌ها قرار گرفته است)، «گرود او. کولمن» از ایرلند(خبرنگار و تحلیلگر ایرلندی مقیم پاریس در حوزه ژئوپلتیک که تحلیلش در خصوص حملات تروریستی پاریس بیش از یک میلیون بار در یوتیوب دیده شد)، «کنراد ریکاس» از اسکاتلند (عضو فعال جنبش استقلال اسکاتلند، روزنامه‌نگار و کارشناس مرکز مطالعات ژئوپلتیک اروپا) و همچنین «محمدجواد هاشمی‌نژاد» (دبیرکل بنیاد هابیلیان و فرزند یکی از رهبران انقلاب اسلامی) و دکتر «مجید صفاتاج» نویسنده و پژوهشگر مسائل خاورمیانه و جهان اسلام حضور داشتند.

در ابتدای جلسه «دکتر غلامرضا منتظمی» کارشناس و مجری برنامه در رابطه با مستند «فروپاشی نظام خانواده و انقلاب جنسی در آمریکا» که در 15 آبان ماه با حضور میهمانان خارجی در لانه جاسوسی سابق آمریکا اکران شده بود، گفت: این مستند علامت روشنی بود که نشان داد آمریکا بیماری لاعلاجی پیدا کرده بویژه در بحث نظام خانواده و علامت این بیماری هم این است که باعث شده که رژیم صهیونیستی در عمیق‌ترین لایه‌های سیاسی و کلیدی آمریکا نفوذ کند و در سیاست‌گذاری‌هایش نقش پر رنگ داشته باشد. همه اتفاقاتی که باعث سقوط اخلاقی آمریکا شده، در کم‌تر از یک قرن رخ داده و آمریکا نگران تاثیرات این تضعیف در جهان است.

در ادامه روند جلسه، کنراد ریکاس از کشور اسکاتلند به تبیین نظراتش در خصوص افول زودهنگام آمریکا پرداخت و گفت: اتفاقی که در خیلی از کشورهای غربی نمی‌افتد آن است که نمی‌توانیم راجع به مهم‌ترین مسائل روز به طور آزادانه صحبت کنیم ولی ایران این فرصت را آزادانه در اختیار ما گذاشت، در صورتی که آن‌ها ایران را تهدیدی برای صلح و امنیت جهانی می‌دانند! و ما باید این نظریه را مردود اعلام کنیم. جهان در حالت گذار هست و همه ما به شکل یکسان در خصوص شرایط موجود خوشبین نیستیم و راجع به افول زود هنگام آمریکا سخت است که بگوییم چه زمانی اتفاق می‌افتد. هویت اجتماعی آمریکا و جوامع غربی در حال افول است، مخصوصا در زمینه ارزش‌های خانوادگی افولش سریع‌تر اتفاق می‌افتد و آن‌ها سعی می‌کنند در روند اقتصادی و نظامی پیشتازی کنند ولی افول آمریکا حتمی است.

وی افزود: من به یاد دارم که سال‌ها پیش که خیلی کوچک بودم و در لهستان زندگی می‌کردم نظرات امام خمینی(ره) برایم خیلی امیدبخش بود و پیام انقلابی دانشجویان آن زمان نه تنها در ایران بلکه در جهان تاثیر گذار بود. ما فهمیدیم که نظام اخلاقی دیگری هم وجود دارد. در غرب ما در جهانی زندگی می‌کنیم که تهی از نظام اخلاقی است. سخنان امام خمینی و حرکت دانشجویانی که لانه جاسوسی را تسخیر کردند برای جوامع غربی پیامدهای مهمی دارد ولی به شکل عملی این پیامدها را در بسیاری از کشورهای جهان نمی‌بینیم و یا (به نوعی) این کشورها مانع از شنیده‌شدن و انتشار این پیام‌ها می‌شوند. 

در ادامه جلسه محمدجواد هاشمی‌نژاد دبیرکل بنیاد هابیلیان گفت: امام خمینی(ره) از قبل پیش‌بینی سقوط نظام سرمایه‌داری را کرده بودند که هم اکنون در عصر کنونی نیز شاهد این اتفاق هستیم. 

وی افزود: یکی از آن توطئه‌های آشکار غرب در حوزه تروریسم فعال است. در اولین روز انقلاب اسلامی ایران هم اولین حادثه تروریستی را داشتیم و حتی در زمان کنونی هم این خطر ما را همچنان تهدید می‌کند، مانند حادثه تروریستی مجلس شورای اسلامی و رژه نیروهای مسلح اهواز.

هاشمی‌نژاد اشاره کرد: نکته جالب اینجاست که گروه‌های تروریستی اجازه دارند در آمریکا و اروپا دفاتر رسمی داشته باشند و حملات تروریستی در خصوص کشورمان را از آنجا هدایت می‌کنند، مانند سازمان مجاهدین خلق که اکنون در فرانسه فعال است، و این شکل آشکار حمایت کشورهای غربی از تروریسم بی‌سابقه است و این گروهک‌ها می‌توانند در تمام مجالس دولتی غربی‌ها حضور پیدا کنند. در سفری که قرار بود آقای «حسن روحانی» رئیس‌جمهور کشورمان به اتریش بروند، به خاطر اخلال این گروهک‌ها سفرشان به هم خورد و طبعاً این حرکت‌ها از حمایت و پشتیبانی غربی نشات می‌گیرد.

وی در ادامه گفت: این گروهک‌ها هیچ وقت در کشورهای غربی مورد محاکمه قرار نگرفتند حتی با وجود حمله مجاهدین به سفارت‌های ایران در اروپا. بدون شک حمله همزمان به 10 سفارتخانه ایران در اروپا نمی‌تواند بدون اطلاع سیستم امنیتی اروپایی‌ها باشد و کاملا سازمان‌دهی شده است. برخی از این کشورهای غربی عملیات‌های سازمان مجاهدین خلق برای نابودی رهبران ایران را به عنوان حرکت مقدس می‌شناسند و از ابزار تروریسم به عنوان گزینه مهم پیشبرد اهداف سیاسی‌شان استفاده می‌کنند. حتی با رجوع به کتاب‌های آمریکایی و منابع خودشان این را می‌توانیم، دریابیم. دخالت مستقیم این گروه‌ها در سیاست کشورهای غربی نیز کاملا مشخص است. جان بولتون هم لابی سازمان مجاهدین خلق بود که معتقد بود حکومت ایران باید ساقط شود و جایگزین نظام فعلی را سازمان مجاهدین خلقی می‌دانست که سال‌های طولانی به کشتار مردمان ایرانی مشغول بودند.

جَکُب کُهن نویسنده یهودی فرانسوی در ادامه جلسه به تصریح عقایدش در خصوص سیاست‌های خصمانه آمریکا و تفکرات امپریالیستی آمریکایی‌ها پرداخت و گفت: در شروع قرن بیستم جنگ ایدئولوژیک آغاز شد و همان آمریکایی‌هایی که نمی‌خواستند به جنگ جهانی بروند، اروپایی‌ها را متقائد می‌کردند که جنگ برای دموکراسی لازم است. و از جمله اتفاقاتی که غربی‌ها تنها برای سود بیشتر نام آزادی را بر روی آن گذاشتند تا بر اقدامات ناصحیحشان سرپوش بگذارند، این بود که ما چطور می‌توانیم نصف جمعیت جهان را سیگاری کنیم! که در نهایت زیگموند فروید هم کمپین‌هایی در این خصوص راه‌اندازی کرد. آنان برای کسب سود بیشتر زنان را هم به کشیدن سیگار متقاعد کردند و این جریان را تلقی‌ای دروغین از آزادی نام نهادند و صنعت تنباکو هم از این قضیه راضی بود و این حرکت شروع جنبش فمینیسم بود.

نویسنده فرانسوی در خصوص اهمیت ایدئولوژی در روابط بین‌الملل گفت: به طور مثال همین صنعت هالیوود را نگاه کنید که چگونه دارد ایدئولوژی خود را در سراسر جهان تزریق می‌کند. اگر کمی به این فکر کنیم که قدرت صهیونیزم و یهودی‌ها از کجا می‌آید می‌توانیم بهتر این موضوع را درک کنیم. ما راجع به یهودیان معمولی صحبت نمی‌کنیم، راجع به سردمدارانشان صحبت می‌کنم. سازمان‌هایی وجود دارند که به عنوان کمک‌کننده‌ها شناخته می‌شوند و در خدمت کمک به صهیونیسم و یهوداند. در فرانسه هم سازمانی در خصوص فیلم وجود دارد که در دست دو یهودی است و نشان می‌دهد که چقدر رسانه‌ها در پوشش اخبار محدود هستند همینطور در آمریکا مستند اگزتوس به خوبی این‌ها را نشان می‌دهد. یهودی‌ها نسل جوان را با اینگونه فضاسازی‌ها وادار به حمایت از صهیونیسم کردند.

وی در خصوص اینکه آمریکا چطور به این مسائل ورود کرده، افزود: مقاله‌ای در سال 1946 چاپ شد و در آن گزارش داد که تمام دولت‌های اروپایی و همچنین کشور مراکش موظف شدند که 2500 فیلم آمریکایی را در طول سال نمایش دهند و پیامدهای این نظام رسانه‌ای این است که دولت‌‎ها موفق شدند خودشان را به عنوان رهبر آزاد معرفی کنند. آن‌ها بسیاری از برنامه‌های نفوذی‌شان را از طریق فیلم‌ها و سریال‌ها انجام داده‌اند. طبق نظرسنجی که در کشور فرانسه انجام شد حداقل دو سوم مردم در فرانسه، هفته‌ای یکبار سریال نگاه می‌کنند.

جَکُب کُهن در پایان سخنانش گفت: نیاز به رویاپردازی و یا خواندن همه مسائل نیست، اگر همین موضع‌گیری‌هایشان در قبال ایران را ببینیم به راحتی می‌توانیم به سیاست‌های خصمانه‌شان پی ببریم. و آنان به قدری در فضاسازی‌های رسانه‌ای موفق عمل کرده‌اند که اگر در فرانسه نام افرادی مثل پوتین و احمدی‌نژاد را ببریم واکنش شدید مردم را در پی دارد. ما باید راهی را برای مقابله با آنان بیابیم که البته این راه، طولانی و دراز است. 

در ادامه نشست دکتر مجید صفاتاج، نویسنده و پژوهشگر مسائل خاورمیانه و جهان اسلام توضیح داد: آمریکایی‌ها در سال‌های گذشته نشان داده‌اند که افول بسیار عمیقی را در عرصه نظامی و سیاسی شاهدش بوده‌اند. آنان پس از اشغال عراق در سال 2001 و اشغالگری در آنجا به عقیده کارشناسان نظامی خودشان عراق را دو دستی به ایران تحویل داده‌اند و به طور کامل شکست‌خورده بارشان را بستند و رفتند. اکنون نیز بسیاری از اقتصاددانان آمریکایی و غیر آمریکایی عقیده دارند که اقتصاد آمریکا بخاطر بدهی‌های سنگینی که طی سال‌های گذشته متحملش شده، در حال فروپاشی است. جالب است که آمریکا اکنون 60 ترلیون دلار بدهکار است واین در حالی است که ایران در 8 سال جنگ تحمیلی کم‌تر از 10 ترلیون دلار خسارت دید! اگر آمریکایی‌ها از سال تولد حضرت عیسی مسیح 20 میلیون تومان جمع می‌کردند در سال 2060 به این مبلغ هنگفت دست پیدا می‌کردند!

وی در پایان بار دیگر تاکید کرد که تا چند سال آینده جهان دو فروپاشی بزرگ را به خود خواهد دید که یکی از آن‌ها فروپاشی و انحلال رژیم صهیونیستی و دیگری ایالات متحده آمریکا است.

نظرات: (۰) هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی

مؤسسه مطالعات و بررسی‌های راهبردی بعثت در سال ۱۳۹۱ با هدف دشمن‌شناسی در دو سطح دشمنان‌داخلی و خارجی پا به عرصه پژوهش نهاد. در سطح دشمن‌خارجی جستارهای خود را بر «یهود» به عنوان کینه‌توزترین دشمن مؤمنان در دو بعد تبارشناسی و جریان‌شناسی این قوم عنود در تاریخ اسلام و صهیون‌پژوهی به عنوان تبلور سازمان یهود در تاریخ معاصر متمرکز ساخت. در بعد دشمن‌شناسی داخلی نیز با تمرکز بر جریانات‌درونی‌جهان‌اسلام، تبارشناسی و جریان‌شناسی‌جریانات زاویه‌دار به خصوص جریانات منتسب به روحانیت را در اولویت پژوهش‌های خود قرار داد. در هر سه سطح، ضمن استفاده از زبده‌ترین پژوهشگران عرصه‌تاریخ، تبار‌شناسی و جریان‌شناسی، علاوه بر انتشار مکتوبات در قالب کتاب و درسنامه‌ها به زبان‌های مختلف، از عنصر رسانه نیز غفلت نکرده و از ظرفیت سایت‌های‌اینترنتی و فضای‌مجازی در راستای گسترش پژوهش‌ها به زبان‌های مختلف از جمله، فارسی، عربی، انگلیسی و اردو بهره جسته است.